Hugendubel.de - Das Lesen ist schön

Warenkorb

€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking

Empfohlen ab 13 Jahre. Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
The Cook's Bible takes the mystery out of preparing a great meal. What's the ideal ratio of oil to vinegar in a vinaigrette? Kimball gives you the answer: 4 1/2 to 1. What's the secret to perfect roast chicken? A 375(degree) oven and a 170(degree) in... weiterlesen
Buch

32,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking als Buch
Produktdetails
Titel: The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking
Autor/en: Christopher Kimball

ISBN: 0316493716
EAN: 9780316493710
Empfohlen ab 13 Jahre.
Sprache: Englisch.
LITTLE BROWN & CO INC

Oktober 1996 - gebunden - 464 Seiten

Beschreibung

The Cook's Bible takes the mystery out of preparing a great meal. What's the ideal ratio of oil to vinegar in a vinaigrette? Kimball gives you the answer: 4 1/2 to 1. What's the secret to perfect roast chicken? A 375(degree) oven and a 170(degree) internal temperature for the thigh. How about the toughest kitchen challenge of all, piecrust? Kimball makes it easy with the right ingredients (including Crisco and butter) and illustrated step-by-step instructions. For these and the rest of America's best-loved dishes - vegetable soup, poached salmon, roast beef, barbecued ribs, homemade pizza, waffles, chocolate chip cookies, and many others - Kimball has tested and retested to deliver the definitive recipes. In addition to these master recipes, Kimball also serves up a generous helping of appealing variations - nearly 450 recipes in all. Throughout, Kimball elucidates kitchen procedures - butterflying a chicken, for instance, or dicing an onion - with more than 250 beautifully rendered step-by-step illustrations. And he also provides lucid guidance on what kitchen equipment you need and what you can live without - a microwave oven is optional, but good knives are essential - including brand names, model numbers, and prices. From recipes to techniques to equipment, here is a one-volume master class in American home cookery, a cooking school in print for beginners and experienced cooks alike.

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Tragen Sie Ihre E-Mail- Adresse ein, und bleiben Sie kostenlos informiert:
Das Praxisbuch Samsung Galaxy S2
Buch (kartoniert)
von Rainer Giever…
VHDL Modeling for Digital Design Synthesis
Buch (gebunden)
von Eric S. Lin, …
Z Transform Theory and Applications
Buch (gebunden)
von Robert Vich
Historic Photos of Syracuse
Buch (gebunden)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren

Der Kopftuch-Streit
Buch (kartoniert)
von Heide Oestrei…
Pocket Piggies: Opposites
Buch
von Richard Austi…
Nutrients and Foods in AIDS
Buch (gebunden)
von Ronald R. Wat…
Die Kinder aus der Krachmacherstrasse
Buch (gebunden)
von Astrid Lindgr…
Das Praxisbuch Samsung Galaxy Tab S
Buch (kartoniert)
von Rainer Giever…
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.