Hugendubel.de - Das Lesen ist schön

Warenkorb

€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking

Empfohlen ab 13 Jahre. Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
The Cook's Bible takes the mystery out of preparing a great meal. What's the ideal ratio of oil to vinegar in a vinaigrette? Kimball gives you the answer: 4 1/2 to 1. What's the secret to perfect roast chicken? A 375(degree) oven and a 170(degree) in... weiterlesen
Buch

32,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking als Buch
Produktdetails
Titel: The Cook's Bible: The Best of American Home Cooking
Autor/en: Christopher Kimball

ISBN: 0316493716
EAN: 9780316493710
Empfohlen ab 13 Jahre.
Sprache: Englisch.
LITTLE BROWN & CO INC

Oktober 1996 - gebunden - 464 Seiten

Beschreibung

The Cook's Bible takes the mystery out of preparing a great meal. What's the ideal ratio of oil to vinegar in a vinaigrette? Kimball gives you the answer: 4 1/2 to 1. What's the secret to perfect roast chicken? A 375(degree) oven and a 170(degree) internal temperature for the thigh. How about the toughest kitchen challenge of all, piecrust? Kimball makes it easy with the right ingredients (including Crisco and butter) and illustrated step-by-step instructions. For these and the rest of America's best-loved dishes - vegetable soup, poached salmon, roast beef, barbecued ribs, homemade pizza, waffles, chocolate chip cookies, and many others - Kimball has tested and retested to deliver the definitive recipes. In addition to these master recipes, Kimball also serves up a generous helping of appealing variations - nearly 450 recipes in all. Throughout, Kimball elucidates kitchen procedures - butterflying a chicken, for instance, or dicing an onion - with more than 250 beautifully rendered step-by-step illustrations. And he also provides lucid guidance on what kitchen equipment you need and what you can live without - a microwave oven is optional, but good knives are essential - including brand names, model numbers, and prices. From recipes to techniques to equipment, here is a one-volume master class in American home cookery, a cooking school in print for beginners and experienced cooks alike.

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Tragen Sie Ihre E-Mail- Adresse ein, und bleiben Sie kostenlos informiert:
Das Praxisbuch Samsung Galaxy S2
Buch (kartoniert)
von Rainer Giever…
VHDL Modeling for Digital Design Synthesis
Buch (gebunden)
von Eric S. Lin, …
Inseltage
eBook
von Jette Hansen
Z Transform Theory and Applications
Buch (gebunden)
von Robert Vich

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren

Historic Photos of Syracuse
Buch (gebunden)
Der Kopftuch-Streit
Buch (kartoniert)
von Heide Oestrei…
Pocket Piggies: Opposites
Buch
von Richard Austi…
Nutrients and Foods in AIDS
Buch (gebunden)
von Ronald R. Wat…
Die Kinder aus der Krachmacherstrasse
Buch (gebunden)
von Astrid Lindgr…
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.