Hugendubel.de - Das Lesen ist schön

Warenkorb

€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Cocina de La Familia

More Than 200 Authentic Recipes from Mexican-American Home Kitchens. 3:B&W 7. 5 x 9. 25 in or 235 x 191 mm…
Buch (kartoniert)
A collection of more than two hundred treasured family recipes and the stories behind them, Cocina de la Familia is a celebration of Mexican-American home cooking, culture, and family values.

For three years, Mari... weiterlesen
Buch

22,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Cocina de La Familia als Buch
Produktdetails
Titel: Cocina de La Familia
Autor/en: Marilyn Tausend

ISBN: 0684855259
EAN: 9780684855257
More Than 200 Authentic Recipes from Mexican-American Home Kitchens.
3:B&W 7. 5 x 9. 25 in or 235 x 191 mm Perfect Bound on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
Fireside

1. Dezember 1999 - kartoniert - 418 Seiten

Beschreibung

A collection of more than two hundred treasured family recipes and the stories behind them, Cocina de la Familia is a celebration of Mexican-American home cooking, culture, and family values.

For three years, Marilyn Tausend traveled across the United States and Mexico, talking to hundreds of Mexican and Mexican-American cooks. With the help of chef Miguel Ravago, Tausend tells the tale of these cooks, all of whom have adapted the family dishes and traditions they remember to accommodate a life considerably different from the lives of their parents and grandparents.

In these pages you will find the real food eaten every day by Mexican-American families, whether they live in cities such as Los Angeles, the border towns of Texas, the farming communities of the Pacific Northwest, or the isolated villages of New Mexico. An Oregonian from Morelos, Mexico, balances sweet, earthy chiles with tart tomatillos for a tangy green salsa that is a perfect topping for Chipotle Crab Enchiladas or Huevos Rancheros. A Chicago woman from Guanajuato pairs light, spicy Chicken and Garbanzo Soup with quesadillas for a simple supper. A Los Angeles cook serves a dish of Chicken with Spicy Prune Sauce, the fire of the chiles tamed by Coca-Cola, and in Illinois a woman adds chocolate to the classic Mexican rice pudding.

Now you can re-create the vibrant flavors and rustic textures of this remarkable cuisine in your own kitchen. Most of the recipes are quite simple, and the more complex dishes, like moles and tamales, can be made in stages. So take a savory expedition across borders and generations, and celebrate the spirit and flavor of the Mexican-American table with your own family.

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Tragen Sie Ihre E-Mail- Adresse ein, und bleiben Sie kostenlos informiert:
Das Messias-Projekt
- 54% **
eBook
von Markus Ridder
Print-Ausgabe € 10,99
Act of Law - Liebe verpflichtet
- 70% **
eBook
von Karin Lindber…
Print-Ausgabe € 11,99
Engelsgerüchte
eBook
von Andrea Kochni…
Splitter
eBook
von Sebastian Fit…

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren

Harry Potter 1 und der Stein der Weisen
Buch (gebunden)
von Joanne K. Row…
Endstation Donau
- 49% **
eBook
von Edith Kneifl
Print-Ausgabe € 19,90
Inseltage
eBook
von Jette Hansen
Harry Potter 1 und der Stein der Weisen. Schmuckausgabe
Buch (gebunden)
von Joanne K. Row…
Tales of Erets
Taschenbuch
von Brian France
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.