Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry als Buch
PORTO-
FREI

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
Since its inception in 1945, this serial has provided critical articles by research specialists in the industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology. The articles provide a defin … weiterlesen
Buch

68,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry als Buch

Produktdetails

Titel: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

ISBN: 0120072513
EAN: 9780120072514
Sprache: Englisch.
Herausgegeben von Derek Horton
ACADEMIC PR INC

Oktober 1995 - gebunden - 348 Seiten

Beschreibung

Since its inception in 1945, this serial has provided critical articles by research specialists in the industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.

Inhaltsverzeichnis

H.S. El Khadem, Horace S. Isbell, 1898-1992. I. Tvaroska and F.R. Taravel, Carbon-Proton Coupling Constants in the Conformational Analysis of Sugar Molecules. P. Dais, Carbon-13 Nuclear Magnetic Relaxation and Motional Behavior of Carbohydrate Molecules in Solution. J.F. Robyt, Mechanisms in the Glucansucrase Synthesis of Polysaccharides and Oligosaccharides from Sucrose. G.O. Aspinall, D. Chatterjee, and P.J. Brennan, The Variable Surface Glycolipids of Mycobacteria: Structures, Synthesis of Epitopes, and Biological Properties. P. Tomasik and M.F. Zaranyika, Nonconventional Methods of Modification of Starch. References. Appendix. Author Index. Subject Index.

Pressestimmen

Praise for Series "Indispensable in any chemical or biochemical library." --JOURNAL OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY "A series that has established an enviable reputation for a consistently high quality of content and production, and that is of outstanding value." --CARBOHYDRATE RESEARCH

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Sialic Acids
Buch (gebunden)
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry
Buch (gebunden)
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry
Buch (gebunden)
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry
Buch (gebunden)
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry
Buch (gebunden)
von Derek Horton
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.