Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Annual Reports on NMR Spectroscopy: Special Edition Food Science als Buch
PORTO-
FREI

Annual Reports on NMR Spectroscopy: Special Edition Food Science

Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
Over recent years, no other technique has grown to such importance as that of NMR spectroscopy. It is used in all branches of science where precise structural determination is required and where the nature of interactions and reactions in solution is … weiterlesen
Buch

65,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Annual Reports on NMR Spectroscopy: Special Edition Food Science als Buch

Produktdetails

Titel: Annual Reports on NMR Spectroscopy: Special Edition Food Science

ISBN: 0125053312
EAN: 9780125053310
Sprache: Englisch.
Herausgegeben von Graham A. Webb, P. S. Belton, M. J. McCarthy
ACADEMIC PR INC

Juli 1995 - gebunden - 365 Seiten

Beschreibung

Over recent years, no other technique has grown to such importance as that of NMR spectroscopy. It is used in all branches of science where precise structural determination is required and where the nature of interactions and reactions in solution is being studied. Annual Reports on NMR Spectroscopy has established itself as a means for the specialist and non-specialist alike to become familiar with new applications of the technique in all branches of chemistry, including biochemistry, and pharmaceutics. This volume focuses on theoretical aspects of NMR nuclear shielding and on applications of NMR to polymer science.

Inhaltsverzeichnis

P.S. Belton, NMR in Context. M.J. McCarthy and M.K. Cheung, Magnetic Resonance Imaging. X. Zhou, T.L. Peck, and J.B. Litchfield, Magnetic Resonance Microscopy. G.J. Martin and M.L. Martin, Stable IsotopeAnalysis of Food and Beverages by Nuclear Magnetic Resonance. C. Tellier and F. Mariette, On-line Applications in Food Science. M.H. Stevenson and R. Gray, The Use of ESR Spectroscopy for the Identification of Irradiated Food. T.M. Eads, Wide-line and High-resolution in <+>1H NMR of Food Materials. H. Saito, Conformational Characterization of Polysaccharides as Studied by High-resolution <+>13C Solid-state NMR. G.M. Smith, Studies of Protein Structure by NMR Spectroscopy. F.D. Gunstone and V.K.S. Shukla, NMR of Lipids. X. Sun and S.J. Schmidt, Probing Water Relations in Food Using Magnetic Resonance Techniques. N.M. Wahlgren and T. Drakenberg, Milk. J.-P. Renou, NMR Studies in Meat. J.E. Maneval, Applications of NMR to Drying. Chapter References. Subject Index.

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Annual Reports on NMR Spectroscopy
Buch (gebunden)
Annual Reports on NMR Spectroscopy
Buch (gebunden)
Annual Reports on NMR Spectroscopy
Buch (gebunden)
Annual Reports on NMR Spectroscopy
Buch (gebunden)
Annual Reports on NMR Spectroscopy
Buch (gebunden)
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.