Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Profiles from the Kitchen: What Great Cooks Have Taught Us about Ourselves and Our Food als Buch
PORTO-
FREI

Profiles from the Kitchen: What Great Cooks Have Taught Us about Ourselves and Our Food

Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
Ihr 13%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
13% Rabatt sichern mit Gutscheincode: GIBMIR13
 
In Profiles from the Kitchen, Charles A. Baker-Clark offers a collection of portraits of well-known culinary figures who have worked in different ways to shape our relationship with food. Despite their diverse personalities, backgrounds, and interest … weiterlesen
Buch

34,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
Profiles from the Kitchen: What Great Cooks Have Taught Us about Ourselves and Our Food als Buch

Produktdetails

Titel: Profiles from the Kitchen: What Great Cooks Have Taught Us about Ourselves and Our Food
Autor/en: Charles A. Baker-Clark

ISBN: 0813123984
EAN: 9780813123981
Sprache: Englisch.
UNIV PR OF KENTUCKY

Juli 2006 - gebunden - 209 Seiten

Beschreibung

In Profiles from the Kitchen, Charles A. Baker-Clark offers a collection of portraits of well-known culinary figures who have worked in different ways to shape our relationship with food. Despite their diverse personalities, backgrounds, and interests, Baker-Clark's subjects are a testament to the fact that both cooking and eating are endeavors well worth learning and sustaining. Profiles from the Kitchen includes well-known food writers such as M.F.K. Fisher, Eugene Walter, Elizabeth David, and John T. Edge; famous cooks such as Julia Child and James Beard; and contemporary chefs such as Rick Bayless and Susan Spicer. Each individual has offered different views of food and cooking and has encouraged us to appreciate good cooking while considering other facets of our food, including how food relates to issues of social justice, spirituality, and sustainability.

Portrait

Charles A. Baker-Clark is assistant professor of hospitality and tourism management at Grand Valley State University in Allendale, Michigan.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.