Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Whittemore s Science Pig Prod 3e

Revised. 68:B&W 7 x 10 in or 254 x 178 mm Case Laminate on White w/Gloss Lam. Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades; new husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and … weiterlesen
Buch

273,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Whittemore s Science Pig Prod 3e als Buch

Produktdetails

Titel: Whittemore s Science Pig Prod 3e
Autor/en: Ilias Kyriazakis, Colin T. Whittemore

ISBN: 1405124482
EAN: 9781405124485
Revised.
68:B&W 7 x 10 in or 254 x 178 mm Case Laminate on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
John Wiley & Sons

30. Januar 2006 - gebunden - 704 Seiten

Beschreibung

The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades; new husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and modern reproductive and genetic techniques have all come into being, together with the emergence of new health challenges.

Inhaltsverzeichnis

Preface and Acknowledgements. Contributors. Chapter 1 Introduction. Chapter 2 Pig meat and carcass quality. Chapter 3 Growth and body composition changes in pigs. Chapter 4 Reproduction. Chapter 5 Pig behaviour and welfare. Chapter 6 Development and improvement of pigs by genetic selection. Chapter 7 The maintenance of health. Chapter 8 Energy value of feedstuffs for pigs. Chapter 9 Nutritional value of proteins and amino acids in feedstuffs for pigs. Chapter 10 Value of fats and oils in pig diets. Chapter 11 Energy and protein requirements for maintenance, growth and reproduction. Chapter 12 Requirements for water, minerals and vitamins. Chapter 13 Appetite and voluntary feed intake. Chapter 14 Diet formulation. Chapter 15 Optimisation of feed supply to growing pigs and breeding sows. Chapter 16 Product marketing. Chapter 17 Environmental management of pigs. Chapter 18 Production performance monitoring. Chapter 19 Simulation modelling. Chapter 20 Conclusion. Appendices. Index

Portrait

Professor Ilias Kyriazakis is Head of the Animal Nutrition and Health Department at the Scottish Agricultural College, Midlothian, Scotland. Colin Whittemore is Professor of Agriculture and Rural Economy at the University of Edinburgh, Scotland.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.