Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
New Approaches to Food-Safety Economics als Buch
- 6 % **

New Approaches to Food-Safety Economics

'Wageningen UR Frontis Series'. Auflage 2003. Book. Sprache: Englisch.
Buch (kartoniert)
This book is notable for its coverage of the entire range of food safety economics issues from "farm to table", including consumer issues, production supply chain coordination, and international trade. It is the first to provide a comprehensive look … weiterlesen
Jetzt

104,99*

inkl. MwSt.
Bisher: € 112,49
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
New Approaches to Food-Safety Economics als Buch

Produktdetails

Titel: New Approaches to Food-Safety Economics

ISBN: 1402014260
EAN: 9781402014260
'Wageningen UR Frontis Series'.
Auflage 2003.
Book.
Sprache: Englisch.
Herausgegeben von H. Hogeveen, R. B. M. Huirne, L. J. Unnevehr
Springer Netherlands

31. Juli 2003 - kartoniert - 148 Seiten

Beschreibung

This book is notable for its coverage of the entire range of food safety economics issues from "farm to table", including consumer issues, production supply chain coordination, and international trade. It is the first to provide a comprehensive look at emerging issues such as tracking and tracing, product liability, and the interface between risk assessment and economic analysis. The book is also notable for providing international perspectives on these issues from both the European Union and the United States. It is intended for technical specialists and policy makers in agricultural economics, food safety, or risk assessment.

Inhaltsverzeichnis

Preface; R.B.M. Huirne, L.J. Unnevehr. Acknowledgements. 1. New approaches to food-safety economics: overview and new research directions; L.J. Unnevehr, R.B.M. Huirne.
  • Consumer health and welfare. 2. Food-safety economics: consumer health and welfare; J.F. Shogren. 3. Consumer perception of food safety: role and influencing factors; W. Verbeke. 4. Quantitative risk assessment of food-borne pathogens a modeling approach; E.G. Evers, et al.
  • Traceability and certification in the supply chain. 5. Technical and economic considerations about traceability and certification in livestock production chains; M.P.M. Meuwissen, et al. 6. Traceability and certification in food quality production a critical view; G. Schiefer.
  • Farm-to-table risk analysis and HACCP. 7. Food system risk analysis and HACCP; H.H. Jensen. 8. The economics of HACCP: farm-to-table analysis; M. Lund.
  • Transparency in intra-EU and International trade 9. Regulating food safety in the European Union; S. Marette, et al. 10. A review of empirical studies of the trade and economic effects of food-safety regulations; N. Wilson. 11. International trade transparency the issue in the World Trade Organization; J. Magalhães. 12. Food-safety activities in the World Bank; C.de Haan. 13. Food safety and security system in agrifood chains in Japan; M. Nagamatsu, Y. Matsuki. List of Participants.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.