Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Meat Preservation als Buch
PORTO-
FREI

Meat Preservation

Preventing Losses and Assuring Safety. 52:B&W 6. 14 x 9. 21in or 234 x 156mm (Royal 8vo) Case Laminate on White…
Buch (gebunden)
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
Meat Preservation is written as an integrated and all-encompassing text that includes historical aspects and trends, discussion of basic background information, the evaluation and status of techniques and procedures, and treatments of potential futur … weiterlesen
Dieses Buch ist auch verfügbar als:
Buch

84,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Meat Preservation als Buch

Produktdetails

Titel: Meat Preservation
Autor/en: Robert G. Cassens

ISBN: 0917678346
EAN: 9780917678349
Preventing Losses and Assuring Safety.
52:B&W 6. 14 x 9. 21in or 234 x 156mm (Royal 8vo) Case Laminate on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
John Wiley & Sons

7. Dezember 2004 - gebunden - 148 Seiten

Beschreibung

Meat Preservation is written as an integrated and all-encompassing text that includes historical aspects and trends, discussion of basic background information, the evaluation and status of techniques and procedures, and treatments of potential future developments. The latter are particularly important because based on consumer desires, there is a definite trend developing to produce and market meat and meat products that have been subjected to a lesser degree of preservation, yet appear to be fresh and more healthful. Today, there is an intense interest to produce the safest meat possible. The overriding theme of Meat Preservation, provides the understanding of the science of meat and discussion for using known technologies to achieve the goal of safe meat of high quality.Prof. Cassens has gathered information on the preservation of meat from many sources, and organized the material of this important subject in a highly readable form. Proper preservation of meat is important to prevent economic loss due to spoilage, and to prevent the transmission of foodborne illness. To make the text flow smoothly, references are not cited directly, but are given as general sources.Meat Preservation will be useful for undergraduates, and also valuable to workers and researchers in meat and animal science, food scientists and technologists, and anyone interested in the preservation of meat and meat products.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.