Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Aviation Food Safety

von Sheward
68:B&W 7 x 10 in or 254 x 178 mm Case Laminate on White w/Gloss Lam. Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
The provision of safe food to airline passengers is now a multi-billion dollar industry worldwide. As the aviation industry continues to grow year on year, so do passenger food service expectations, with increasing demand for wider choice and greater … weiterlesen
Buch

259,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Aviation Food Safety als Buch

Produktdetails

Titel: Aviation Food Safety
Autor/en: Sheward

ISBN: 1405115815
EAN: 9781405115810
68:B&W 7 x 10 in or 254 x 178 mm Case Laminate on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
John Wiley & Sons

9. Dezember 2005 - gebunden - 408 Seiten

Beschreibung

The provision of safe food to airline passengers is now a multi-billion dollar industry worldwide. As the aviation industry continues to grow year on year, so do passenger food service expectations, with increasing demand for wider choice and greater quality. Often neglected and under-regulated, food safety should be of paramount importance amid this growth. In this much needed book Erica Sheward makes a compelling case for better management of food safety for all aspects of the aircraft food supply chain.

Inhaltsverzeichnis

Dedication. About the author. Foreword. Preface. Acknowledgements. Abbreviations. Introduction. 1 Aviation safety and its impact on the global ecconomy. 2 Consumer perceptions - fact or fiction?. 3 Current codes of practice. 4 Have Airlines Considered Crisis Prevention? (HACCP). 5 Implementing manufacturing SOPs to achieve aviation safety utopia. 6 Liability issues - protecting the airline brand. 7 The airline catering supply chain. 8 Fitness to fly. 9 Cabin crew - the missing link. 10 Managing aircraft water. 11 Aircraft disinsection and pest management. 12 Special meals - special hazards. 13 Aviation food safety versus aviation food security. 14 Food safety in the business avaition environment. References. Index.

Portrait

Erica Sheward is a Director of Castle Kitchens Ltd, a UK based food manufacturer, providing bespoke meal solutions for business and private aviation, special dietary requirement meals to the commercial aviation and healthcare sectors and own branded recipe dishes to the retail market.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.