Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Food Safety: The Implications of Change from Producerism to Consumerism als Buch
PORTO-
FREI

Food Safety: The Implications of Change from Producerism to Consumerism

Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
Ihr 10% Rabatt bei Hugendubel.de
 
10% Rabatt sichern mit Gutscheincode: XMAS10
 
One of the several developments in regard to food safety is the legal change that consumers have a right to be sold safe food, and that the primary producer is part of the process, which must guarantee the delivery of safe products.
Buch

97,49 *

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Food Safety: The Implications of Change from Producerism to Consumerism als Buch

Produktdetails

Titel: Food Safety: The Implications of Change from Producerism to Consumerism
Autor/en: Susan Ed. Sheridan

ISBN: 0917678486
EAN: 9780917678486
Sprache: Englisch.
JOHN WILEY & SONS INC

Dezember 2004 - gebunden - 232 Seiten

Beschreibung

One of the several developments in regard to food safety is the legal change that consumers have a right to be sold safe food, and that the primary producer is part of the process, which must guarantee the delivery of safe products.

Inhaltsverzeichnis

Session I. Retailer and Regulatory Perspectives Chairman: Dr. L. Downey Food Safety Issues of Consumer Concert (C. Gill) Irish and European Consumer Views on Food Safety (C. A. Cowan) European Strategies for Food Safety Control (P. Prendergast) Food Safety - The Retailers' Perspective (W. Paterson) Food Safety Research: Dissemination the Results in Europe and Ireland (T. R. Gormley and K. Brennan) Session II. Food Safety Issues Chairman: Professor C. Kelleher Residues - A Food Safety Problem? (M. O'Keeffe and O. Kennedy) Factors Affecting the Emergence of New Pathogens and Research Strategies Leading to Their Control (A. J. Miller, J. L. Smith and R. L. Buchanan) Twenty Five Years of Genetic Engineering: A Record of Safety and Achievement (D. McConnell) The Development of a Risk Assessment Model for Use in the Poultry Industry (T. P. Oscar) Session III. Food Safety Control Chairman: Professor D. Collins Factors Involved in Recent Outbreaks of E. COLI 0157:H7 in Scotland and Recommendations for Its Control (T. H. Pennington) Sources of Contamination During Slaugther and Measures for Control (J. J. Sheridan) Residue Testing and Control Strategies (J. D. MacNeil) Strategies for the Control of BSE and Scrapie (M. Rogers) Inactivation of the BSE Agent (D. M. Taylor) Session IV. Systems for Food Safety Assurance Chairman: Dr. A. Morton. HACCP - Present Status in Food Safety Control (T. Doyle) Food Safety and Quality Assurance Systems at Farm Level (P. Daly) Animal Traceability in Northern Ireland and Its Relevance to Producing Safer Food (R. M. McCraken) The Development of an Animal Traceability System for Use in Food Safety Assurance Schemes (T. Arnold) Controlled Quality Meat: The Dutch Experience (H. Bekman) Index.

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Multivariate Data Analysis Sensory
Buch (gebunden)
von Dijksterhuis
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
Artikel mit dem Hinweis "Pünktlich zum Fest" werden an Lieferadressen innerhalb Deutschlands rechtzeitig zum 24.12.2018 geliefert.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.