Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Craft of Cooking: Notes and Recipes from a Restaurant Kitchen

Sprache: Englisch.
Buch (gebunden)
In his follow-up to the award-winning "Think Like a Chef," Colicchio takes readers behind the scenes at Craft, his James Beard Award-winning restaurant, a place famous for its intriguing a la carte menu. 125 full-color photos.
Buch

37,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
Craft of Cooking: Notes and Recipes from a Restaurant Kitchen als Buch

Produktdetails

Titel: Craft of Cooking: Notes and Recipes from a Restaurant Kitchen
Autor/en: Tom Colicchio

ISBN: 0609610503
EAN: 9780609610503
Sprache: Englisch.
POTTER CLARKSON N

Oktober 2003 - gebunden - 272 Seiten

Beschreibung

In his follow-up to the award-winning "Think Like a Chef," Colicchio takes readers behind the scenes at Craft, his James Beard Award-winning restaurant, a place famous for its intriguing a la carte menu. 125 full-color photos.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.