Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Clostridium Botulinum als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Clostridium Botulinum

49:B&W 6. 14 x 9. 21 in or 234 x 156 mm (Royal 8vo) Perfect Bound on White w/Gloss Lam. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
The "Practical Food Microbiology Series" gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality … weiterlesen
Taschenbuch

100,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Clostridium Botulinum als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Clostridium Botulinum
Autor/en: Bell, Kyriakides

ISBN: 0632055219
EAN: 9780632055210
49:B&W 6. 14 x 9. 21 in or 234 x 156 mm (Royal 8vo) Perfect Bound on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
John Wiley & Sons

17. Mai 2000 - kartoniert - 326 Seiten

Beschreibung

The "Practical Food Microbiology Series" gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, those in associated professional sectors e.g. public health, and students in each of these areas.
"Clostridium botulinum" produces a toxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. It is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods.
Foodborne botulism still occurs all around the world. As new outbreaks are reported implicating yet more food types and food processes, so the food industry needs to regularly review processes and product characteristics to assure safety.

Inhaltsverzeichnis

Foreword. 1 Background. 2 Outbreaks: causes and lessons to be learnt. 3 Factors affecting growth and survival of Clostridium botulinum. 4 Industry focus: control of Clostridium botulinum. 5 Industry action and reaction. 6 Test methods. 7 The future. Glossary of terms. References. Index.

Portrait

Chris Bell is a Consultant Food Microbiologist. Alec Kyriakides is the Company Microbiologist of Sainsbutya s Supermarkets Ltd.

Pressestimmen

"Clostridium botulinum, the third in Blackwell Sciencea s Practical Food Microbiology series (successor to Listeria and E. coli) is another triumph of concise, interesting and informative information" (International Food Safety News)
Entdecken Sie mehr
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.