Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

The Mere Mortal's Guide to Fine Dining: From Salad Forks to Sommeliers, How to Eat and Drink in Style Without Fear…

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 10% Rabatt bei Hugendubel.de
 
10% Rabatt sichern mit Gutscheincode: XMAS10
 
From aperitif to digestif, approach every meal with savvy and grace.

We've all experienced Fancy-Pants Restaurant Jitters at some point - the fear that you will unknowingly commit some fine-dining crime, whether it's using the wrong fork, picking an … weiterlesen
Taschenbuch

13,99 *

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
The Mere Mortal's Guide to Fine Dining: From Salad Forks to Sommeliers, How to Eat and Drink in Style Without Fear of Faux Pas als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: The Mere Mortal's Guide to Fine Dining: From Salad Forks to Sommeliers, How to Eat and Drink in Style Without Fear of Faux Pas
Autor/en: Colleen Rush

ISBN: 0767922034
EAN: 9780767922036
Sprache: Englisch.
BROADWAY BOOKS

Oktober 2006 - kartoniert - 228 Seiten

Beschreibung

From aperitif to digestif, approach every meal with savvy and grace.

We've all experienced Fancy-Pants Restaurant Jitters at some point - the fear that you will unknowingly commit some fine-dining crime, whether it's using the wrong fork, picking an amateur wine, mispronouncing foie gras, or gasping when your fish entrée arrives with its head still attached. Relax. The Mere Mortal's Guide to Fine Dining is the ultimate antidote to restaurant anxiety.

Where does your napkin go when you leave the table? Should you sniff the wine cork? And why, pray tell, are there so many forks? This comprehensive and accessible primer answers these and dozens of other questions and offers the basics on every aspect of fine dining, including:

* How to navigate a place setting
* Speaking menu-ese and the language of fine food
* A refresher on polite and polished table manners
* 911 for wine novices
* A carnivore's guide to beef, pork, lamb, and veal
* What local, sustainable, and organic really mean
* Japanese dining dos and don'ts
* Who's who on a restaurant's staff
* How to be a regular—or get the perks like one
* Top restaurants across the country
* What the food snobs know (and you should, too)
* And much more...

With a little help, any Mere Mortal can order wine with confidence, get great, attitude-free service, decipher menus, and finally, truly, savor any dining experience.

Portrait

COLLEEN RUSH, a food-loving native of Louisiana, is a contributing writer to Cosmopolitan and author of Swim Naked, Defy Gravity, & 99 Other Essential Things to Accomplish Before Turning 30. She lives in Chicago.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
Artikel mit dem Hinweis "Pünktlich zum Fest" werden an Lieferadressen innerhalb Deutschlands rechtzeitig zum 24.12.2018 geliefert.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.