Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Extra Cheese, Please!: Mozzarella's Journey from Cow to Pizza als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Extra Cheese, Please!: Mozzarella's Journey from Cow to Pizza

Empfohlen von 5 bis 7 Jahren. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
When Cris Peterson's cow Annabelle gives birth to a calf, an amazing process begins. Now Annabelle can produce milk -- about 40,000 glasses of milk each year, or enough cheese to top 1,800 pizzas. Alvis Upitis's sparkling photographs document the che … weiterlesen
Taschenbuch

10,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Extra Cheese, Please!: Mozzarella's Journey from Cow to Pizza als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Extra Cheese, Please!: Mozzarella's Journey from Cow to Pizza
Autor/en: Cris Peterson

ISBN: 1590782461
EAN: 9781590782460
Empfohlen von 5 bis 7 Jahren.
Sprache: Englisch.
Fotos von Alvis Upitis
BOYDS MILL PR

Juli 2003 - kartoniert - 32 Seiten

Beschreibung

When Cris Peterson's cow Annabelle gives birth to a calf, an amazing process begins. Now Annabelle can produce milk -- about 40,000 glasses of milk each year, or enough cheese to top 1,800 pizzas. Alvis Upitis's sparkling photographs document the cheese-making process -- starting on the farm where Annabelle's calf is born and milking begins, then moving to the cheese-making plant where the milk is heated and cooled, stirred and swirled, thickened, drained, and sliced, and finally packaged for stores. Cris Peterson's personal and informative text explains the process in a simple and engaging manner. A wonderful collaboration, concluding with the author's own recipe for pizza.

Portrait

Cris Peterson is the author of Century Farm, Harvest Year, and Horsepower. She lives in Grantsburg, Wisconsin.

Alvis Upitis is an award-winning commercial photographer, whose work has appeared in Time, Newsweek, and National Geographic. His books include Harvest Year and Amazing Grazing, both written by Cris Peterson.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.