Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
The One-Pan Galley Gourmet als Taschenbuch
PORTO-
FREI

The One-Pan Galley Gourmet

Simple Cooking on Boats. ed. Illustrations. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
A paperback original
"The One-Pan Galley Gourmet" has it all: one-pan simplicity; delicious recipes using fresh ingredients; advice for provisioning anywhere in the world; and plenty of spice and personality. Special features include: 200 boat-tested … weiterlesen
Taschenbuch

16,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
The One-Pan Galley Gourmet als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: The One-Pan Galley Gourmet
Autor/en: Don Jacobson, John Roberts

ISBN: 0071423826
EAN: 9780071423823
Simple Cooking on Boats.
ed.
Illustrations.
Sprache: Englisch.
McGraw-Hill Education - Europe

1. April 2004 - kartoniert - 192 Seiten

Beschreibung

A paperback original
"The One-Pan Galley Gourmet" has it all: one-pan simplicity; delicious recipes using fresh ingredients; advice for provisioning anywhere in the world; and plenty of spice and personality. Special features include: 200 boat-tested meat, fish, and vegetarian recipes Soups, stews, breads, and desserts Menu plans for cruises of three-day, seven-day, and longer duration Provisioning advice emphasizing fresh ingredients with selective canned substitutions

Inhaltsverzeichnis

Acknowledgments
Introduction
A Philosophy of Cooking
Diet at Home . . . Eat on Your Boat
The Cruising Galley
The Galley Stove
Ovens
Flame Tamer
Cooking Utensils
Pots and Pans
Pressure Cookers
Other Useful Galley Gear
Refrigerators, Iceboxes, and Coolers
Tips for Keeping Your Cool
Kitchen Software
The Food
How to Plan a Menu
Meat Substitutes
Power Buying
Getting the Show Ready for the Road
Packaging Ideas
The One-Pan Menu
Sample Weekend Menus
Cleanup
Garbage
The Frying Pan
Breakfast
Eggs
Cakes: Griddle, Pan, and Otherwise
Lunch & Dinner
Poultry
Vegetables
Meat
Dessert
The Pot
Breakfast
Cereals
Morning Beverages
Eggs and Meat
Lunch & Dinner
Poultry
Soups and Stews
Vegetables
Meat
Pressure-Cooker Recipes
Dessert
The Oven
Breakfast
Lunch & Dinner
Poultry
Vegetarian Delights
Beef
Pork, Ham, and Other Ovenables
Baked Goods
Dessert
Appendix
Index

Portrait

Don Jacobson is the author of The One Pan Gourmet: Fresh Food on the Trail. He has honed his outdoor cooking skills in almost forty years of hiking, fishing, canoeing, and spelunking. John Roberts, the author of five boating books and numerous articles, has been writing about sailing for more than 25 years. With his wife, Susan, he has sailed the U.S. East Coast and voyaged to Bermuda and Central and South America.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.