Hugendubel.de - Das Lesen ist schön

Warenkorb

€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Bücher immer versandkostenfrei

Controlling Restaurant & Food Service Food Costs: 365 Secrets Revealed

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides ... weiterlesen
Taschenbuch

10,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Controlling Restaurant & Food Service Food Costs: 365 Secrets Revealed als Taschenbuch
Produktdetails
Titel: Controlling Restaurant & Food Service Food Costs: 365 Secrets Revealed
Autor/en: Douglas R. Brown

ISBN: 0910627169
EAN: 9780910627160
Sprache: Englisch.
ATLANTIC PUB CO (FL)

Januar 2003 - kartoniert - 144 Seiten

Beschreibung

This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is ""boiled down"" to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information.The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you won

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Tragen Sie Ihre E-Mail- Adresse ein, und bleiben Sie kostenlos informiert:
Das Wesen der Farben
Taschenbuch
von Rudolf Steine…
Political Science and Comparative Constitutional Law ...: Government
Taschenbuch
von John William …
A Simple Guide to iPhone 6
Taschenbuch
von Mary Lett
Spirit and Reason: The Vine Deloria, Jr. Reader
Taschenbuch
von Jr, Vine Delo…

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Increasing Restaurant Sales: Boost Your Sales & Profits by Selling More Appetizers, Desserts, & Side Items
Taschenbuch
von B. J. Granberg
Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed
Taschenbuch
von Sharon L. Fullen
Food Service Menus: Pricing and Managing the Food Service Menu for Maximum Profit
Taschenbuch
von Lora Arduser
Bar & Beverage Operation: Ensuring Success & Maximum Profit
Taschenbuch
von Chris Parry
Controlling Restaurant & Food Service Labor Costs
Taschenbuch
von Sharon Fullen
vor

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren

Gramercy Park
Taschenbuch
von Albert Thon
Lebensprobleme
Taschenbuch
von Alfred Adler
Practical Strategies for Library
Taschenbuch
von Joan Giesecke
Thirty Florida Shipwrecks
Taschenbuch
von Kevin M. McCa…
Act of Law - Liebe verpflichtet
- 70% **
eBook
von Karin Lindber…
Print-Ausgabe € 11,99
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.