Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Cast Iron Cooking: 50 Gourmet-Quality Dishes from Entrees to Desserts als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Cast Iron Cooking: 50 Gourmet-Quality Dishes from Entrees to Desserts

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 13%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
13% Rabatt sichern mit Gutscheincode: GIBMIR13
 
The adage "everything old is new again" is proven to be true once more as evidence of the resurgence in popularity of cooking with cast iron. Celebrity chefs like Emeril, Paula Deen, Rachel Ray, and Alton Brown are touting the virtues and versatility … weiterlesen
Taschenbuch

14,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
Cast Iron Cooking: 50 Gourmet-Quality Dishes from Entrees to Desserts als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Cast Iron Cooking: 50 Gourmet-Quality Dishes from Entrees to Desserts
Autor/en: Dwayne Ridgaway

ISBN: 1592532373
EAN: 9781592532377
Sprache: Englisch.
ROCKPORT PUBLISHERS

Juni 2006 - kartoniert - 128 Seiten

Beschreibung

The adage "everything old is new again" is proven to be true once more as evidence of the resurgence in popularity of cooking with cast iron. Celebrity chefs like Emeril, Paula Deen, Rachel Ray, and Alton Brown are touting the virtues and versatility of cast-iron cookware. Now cooking enthusiasts can learn the age-old techniques that have made cast iron cooking a perennial favorite. Cast Iron Cooking describes attributes of cast-iron pans and how best to use them; provides a review of all shapes, kinds, and brands of iron utensils; and explains what each is best suited for. It includes recipes for easy, healthy, gourmet-quality dishes from entrees to desserts made in cast-iron pans. A special chapter covers live-fire and charcoal cooking and grilling with cast iron. (Psst! Cast-iron cookware is perfect for outdoor cooking and entertaining.) Sidebars cover interesting facts about cast iron, such as its history as a chuck-wagon favorite, how to use a Dutch oven with live coals, how to prepare and maintain a natural no-stick surface (a process called "seasoning") on these pans, and more.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.