Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
French Provincial Cooking als Taschenbuch
PORTO-
FREI

French Provincial Cooking

Empfohlen ab 18 Jahre. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such provinces … weiterlesen
Dieses Taschenbuch ist auch verfügbar als:
Taschenbuch

16,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
French Provincial Cooking als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: French Provincial Cooking
Autor/en: Elizabeth David

ISBN: 0141181532
EAN: 9780141181530
Empfohlen ab 18 Jahre.
Sprache: Englisch.
Illustriert von Juliet Renny
PENGUIN GROUP

Februar 1999 - kartoniert - 544 Seiten

Beschreibung

First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such provinces as Alsace, Provence, Brittany, and the Savoie. Full of cooking ideas and recipes, French Provincial Cooking is a scholarly yet straightforward celebration of the traditions of French regional cooking.

For more than seventy years, Penguin has been the leading publisher of classic literature in the English-speaking world. With more than 1,700 titles, Penguin Classics represents a global bookshelf of the best works throughout history and across genres and disciplines. Readers trust the series to provide authoritative texts enhanced by introductions and notes by distinguished scholars and contemporary authors, as well as up-to-date translations by award-winning translators.

Portrait

Elizabeth David (1913-1992) published eight books during her lifetime, from the evocative Book of Mediterranean Food in ration-bound 1950 to the masterly English Bread and Yeast Cookery in 1977. Her books are acclaimed not only for their recipes but also for their literary depth. French Provincial Cooking and Italian Food were reissued as Penguin Twentieth-Century Classics in 1999.

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Fifth Business
Taschenbuch
von Robertson Davies
Nuns and Soldiers
Taschenbuch
von Iris Murdoch
Omensetter's Luck
Taschenbuch
von William H. Gass
Gentlemen Prefer Blondes and But Gentlemen Marry Brunettes
Taschenbuch
von Anita Loos
The Enormous Room
Taschenbuch
von E. E. Cummings
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.