Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Healthy Cooking for Two (or Just You): Low-Fat Recipes with Half the Fuss and Double the Taste als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Healthy Cooking for Two (or Just You): Low-Fat Recipes with Half the Fuss and Double the Taste

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
"Healthy Cooking for Two (Or Just You)" "At last...a cookbook for us! Plenty of reliable, effortless main dishes."--Catherine Houck, Dieter's Notebook columnist, "Cosmopolitan" magazine "An especially good book for beginning cooks, empty-nesters and … weiterlesen
Taschenbuch

17,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Healthy Cooking for Two (or Just You): Low-Fat Recipes with Half the Fuss and Double the Taste als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Healthy Cooking for Two (or Just You): Low-Fat Recipes with Half the Fuss and Double the Taste
Autor/en: Frances Price

ISBN: 0875964486
EAN: 9780875964485
Sprache: Englisch.
RODALE PR

Mai 1997 - kartoniert - 320 Seiten

Beschreibung

"Healthy Cooking for Two (Or Just You)" "At last...a cookbook for us! Plenty of reliable, effortless main dishes."--Catherine Houck, Dieter's Notebook columnist, "Cosmopolitan" magazine "An especially good book for beginning cooks, empty-nesters and health-oriented small families. This is the book to buy."--Colleen Pierre, R.D., Nutrition columnist, "Baltimore Sun" "Frances Price's down-to-earth style makes her one of the best recipe developers I know. I would prepare any recipe the first time for company and be confident it would be a success."--Ginger Johnston, FOODday Editor, "The Oregonian" * More than 200 creative, low-fat recipes for today's smaller households* Unique two-column recipe format for hassle-free preparation* Tips on shopping for one or two, and streamlining your kitchen* Full nutrient analysis with every recipe* Special chapter of delicious, no-fuss menus* Plenty of 30-minute recipes-- plus meatless meals, divine desserts, tip-packed boxes and more About the Author: Frances Price, R.D., has more than 30 years of experience in the cooking and journalism fields. She owned an award-winning restaurant in Virginia and was a chef at the Australian Embassy in Paris. Her syndicated newspaper column, "One and Only Cook," champions the joys of cooking for a downsized household.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.