Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Going Solo in the Kitchen als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Going Solo in the Kitchen

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
At last, a supremely practical cookbook designed expressly for single people!

With more than 350 superb yet simple recipes for all occasions-and loaded with time-and-money-saving strategies for buying, storing, and recycling food in quantities that wo … weiterlesen
Dieses Taschenbuch ist auch verfügbar als:
Taschenbuch

19,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Going Solo in the Kitchen als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Going Solo in the Kitchen
Autor/en: Jane Doerfer

ISBN: 0375703934
EAN: 9780375703935
Sprache: Englisch.
KNOPF

August 1998 - kartoniert - 320 Seiten

Beschreibung

At last, a supremely practical cookbook designed expressly for single people!

With more than 350 superb yet simple recipes for all occasions-and loaded with time-and-money-saving strategies for buying, storing, and recycling food in quantities that won't get wasted-Going Solo in the Kitchen is for solo cooks who don't want to spend a lot of time in the kitchen but who are tired of take-out, and who want to eat food that's delicious, nutritious, and inexpensive.

Whether it's a quick one-dish meal of Sautéed Beef with Mushrooms, a satisfying soup supper such as Vegetable Bean Soup with crusty bread, a summer night's dinner of Avocado, Papaya, and Shrimp Salad, or a Sunday splurge of Chicken Breast Baked with Garlic (with enough leftovers for a sandwich at work the next day and a cold chicken salad later in the week), here is food that will lure beginners and seasoned cooks alike into the kitchen, putting a variety of flavors and a wealth of taste into every meal.

Portrait

JANE DOERFER is the director of Going Solo in the Kitchen, a cooking school for solo cooks in Apalachicola, Florida. She has written, collaborated on, or produced four other books: The Pantry Gourmet, The Victory Garden Cookbook, The Legal Sea Foods Cookbook, and Crockett's Tool Shed. A former food columnist for Horticulture magazine and food editor for New England Living magazine, Doerfer has taught cooking for more than twenty years.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.