Hugendubel.de - Das Lesen ist schön

Warenkorb

€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Fresh Herb Companion als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Fresh Herb Companion

1, black & white illustrations. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
About the Book:

Morton and Preston, both experienced herb gardeners, present a unique collection of recipes suited for every palate. This collection uses commonly grown and easily accessible garden herbs found throughout American folklore ... weiterlesen
Taschenbuch

7,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Fresh Herb Companion als Taschenbuch
Produktdetails
Titel: Fresh Herb Companion
Autor/en: Jane Wilson Morton, Marianne K. Preston

ISBN: 1883283043
EAN: 9781883283049
1, black & white illustrations.
Sprache: Englisch.
Brick Tower Press

1. September 1994 - kartoniert - 90 Seiten

Beschreibung

About the Book:

Morton and Preston, both experienced herb gardeners, present a unique collection of recipes suited for every palate. This collection uses commonly grown and easily accessible garden herbs found throughout American folklore from the Pilgrims to modern times. In 1796, Amelia Simmons wrote, in the First American Cookbook, "Garlicks, tho' used by the French, are better adapted to the use of medicine than cooking." How tastes have changed in 200 years! From Sage and Raisin Scones to Zucchini Pickles, every herb has its day.

Jane Wilson Morton has been cultivating and cooking with fresh herbs for over 20 years. A certified Home Economist, Jane was the Culinary Arts Coordinator for the Great Neck Adult Program, an adjunct lecturer at Queens College, and the writer and producer of educational filmstrips. She studied with Giuliano Bugialli in Italy, Simone Beck in France, Bruno Ellmer at the Culinary Institute of America in Hyde Park, New York, and others in New York City, California, and Thailand. Jane attended Skidmore College and holds BA and MS degrees from Queens College, New York.

Marianne K. Preston was a cooking instructor, food writer, and restaurant reviewer. She was a proprietor of a gourmet shop, The Amateur Gourmet, from 1974 to 1978, and then went on to teach and to write about food for many publications, including Long Island Monthly, Hampton Magazine, Community Newspapers, and Boulevard Magazine where she was food editor. Her food column byline was Cuisine Avec Panache.

Portrait

Jane Wilson Morton and Marianne K Preston

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Tragen Sie Ihre E-Mail- Adresse ein, und bleiben Sie kostenlos informiert:
Tödliche Camargue
- 10% **
eBook
von Cay Rademache…
Print-Ausgabe € 9,99
Harry Potter 1 und der Stein der Weisen
Buch (gebunden)
von Joanne K. Row…
Der Hundeflüsterer - Thriller
eBook
von B.C. Schiller
Ein Abenteuer in den Highlands
eBook
von Karin Lindber…

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Thanksgiving Cookery
Taschenbuch
von James W. Baker, …
Soups, Stews, Chowders
Taschenbuch
von Sheilah Kaufman
Chocolate Companion
Taschenbuch
von Cynthia Shade Ro…
vor

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren

Bretonische Flut
- 33% **
eBook
von Jean-Luc Bann…
Print-Ausgabe € 14,99
Harry Potter 1 und der Stein der Weisen. Schmuckausgabe
Buch (gebunden)
von Joanne K. Row…
Das Messias-Projekt
- 54% **
eBook
von Markus Ridder
Print-Ausgabe € 10,99
Coastal Disturbances
Taschenbuch
von Tina Howe
The Triads
Taschenbuch
von Gregory Saint…
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.