Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
The 100 Greatest Cajun Recipes als Taschenbuch
PORTO-
FREI

The 100 Greatest Cajun Recipes

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 13%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
13% Rabatt sichern mit Gutscheincode: GIBMIR13
 
Praise for La Cuisine Cajun: " His recipes are clearly thought out and remain loyal to their unwritten origins. Of all recent Cajun cookbooks, this one, I think, pretty much stays the closest to authentic Cajun cuisine." - -Simple CookingFrom the int … weiterlesen
Taschenbuch

14,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
The 100 Greatest Cajun Recipes als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: The 100 Greatest Cajun Recipes
Autor/en: Jude Theriot

ISBN: 1589803051
EAN: 9781589803053
Sprache: Englisch.
PELICAN PUB CO LA GRETNA

März 2006 - kartoniert - 223 Seiten

Beschreibung

Praise for La Cuisine Cajun: " His recipes are clearly thought out and remain loyal to their unwritten origins. Of all recent Cajun cookbooks, this one, I think, pretty much stays the closest to authentic Cajun cuisine." - -Simple CookingFrom the introduction to The 100 Greatest Cajun Recipes: "What this book has, in my opinion, are the recipes that every Cajun must know to go through life." --Chef Jude W. TheriotChef Jude W. Theriot shares his list of core recipes that define the soul of Cajun cooking. Along the way he shares secrets, hints, and personal asides in his lagniappe, or"something extra," sections. These helpful sections include freezer suggestions and, as in the case of Pain Perdu, explain how the dish got its name. In recounting the history of the Cajuns from their Canadian beginnings through their migration south to Louisiana, Theriot conveys the spirit and resolve of a proud community. To know this spirit is to know what drives them to cook with such passion. From boiled crawfish, crabmeat au gratin, and shrimp gumbo to chicken EtouffEe, Chef Theriot has distilled the essence of Cajun cooking with his signature easy-to-follow, hearty recipes.

Portrait

Jude W. Theriot is a certified culinary professional and was executive chair of the International Association of Culinary Professionals Foundation. He is the author of five other cookery titles, all geared towards healthy Cajun living.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.