Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Walk on Water: The Miracle of Saving Children's Lives

Empfohlen ab 18 Jahre. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
Described by one surgeon as "soul-crushing, diamond-making stress," surgery on congenital heart defects is arguably the most difficult of all surgical specialties. Drawing back the hospital curtain for a unique and captivating look at the extraordina … weiterlesen
Taschenbuch

15,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
Walk on Water: The Miracle of Saving Children's Lives als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Walk on Water: The Miracle of Saving Children's Lives
Autor/en: Michael Ruhlman

ISBN: 0142004111
EAN: 9780142004111
Empfohlen ab 18 Jahre.
Sprache: Englisch.
PENGUIN GROUP

März 2004 - kartoniert - 352 Seiten

Beschreibung

Described by one surgeon as "soul-crushing, diamond-making stress," surgery on congenital heart defects is arguably the most difficult of all surgical specialties. Drawing back the hospital curtain for a unique and captivating look at the extraordinary skill and dangerous politics of critical surgery in a pediatric heart center, Michael Ruhlman focuses on the world-renowned Cleveland Clinic, where a team of medical specialists-led by idiosyncratic virtuoso Dr. Roger Mee-work on the edge of disaster on a daily basis. Walk on Water offers a rare and dramatic glimpse into a world where the health of innocent children and the hopes of white-knuckled families rest in the hands of all-too-human doctors.

Inhaltsverzeichnis

Walk On Water1. "Roger, We Got a Problem": An Introduction to the Beautiful, Horrible World of Pediatric Heart Surgery
2. The Virtuoso
3. Bad Hearts
4. Scaramouche
5. A Beautiful Heart
6. Serious Business
7. The Physician's Assistant
8. "The Physical Genius"
9. The Good, the Bad, and the Good Enough
10. The Norwood
11. What's It All About Anyway?
Sources and Acknowledgments
Resources for Parents


Portrait

Michael Ruhlman is the author of The Making of a Chef, The Soul of a Chef, and Charcuterie. He has also collaborated with Thomas Keller on two cookbooks, The French Laundry Cookbook and Bouchon. Additionally, Ruhlman has written for The New York Times, Gourmet, Saveur, and Food Arts magazine, as well as being featured on the PBS series Cooking Under Fire.

Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.