Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
The Best of Amish Cooking: Traditional and Contemporary Recipes Adapted from the Kitchens and Pantries of Old Order Amish Cooks als Taschenbuch
PORTO-
FREI

The Best of Amish Cooking: Traditional and Contemporary Recipes Adapted from the Kitchens and Pantries of Old…

Spiral. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: KINDER12
 
This book club favorite by New York Times bestselling author Phyllis Pellman Good has sold more than 300,000 copies. Recipes adapted from the kitchens and pantries of Amish cooks. Presented in their historical settings. Beautiful color photos. Delici… weiterlesen
Taschenbuch

17,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
The Best of Amish Cooking: Traditional and Contemporary Recipes Adapted from the Kitchens and Pantries of Old Order Amish Cooks als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: The Best of Amish Cooking: Traditional and Contemporary Recipes Adapted from the Kitchens and Pantries of Old Order Amish Cooks
Autor/en: Phyllis Good

ISBN: 1561484083
EAN: 9781561484089
Spiral.
Sprache: Englisch.
GOOD BOOKS

September 2004 - kartoniert - 224 Seiten

Beschreibung

This book club favorite by New York Times bestselling author Phyllis Pellman Good has sold more than 300,000 copies. Recipes adapted from the kitchens and pantries of Amish cooks. Presented in their historical settings. Beautiful color photos. Delicious, savory recipes. One of our all-time bestselling cookbooks.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** im Vergleich zum dargestellten Vergleichspreis.