Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Bread of Three Rivers als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Bread of Three Rivers

The Story of a French Loaf. 141:B&W 5. 5 x 8. 25 in or 210 x 140 mm Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam.…
Taschenbuch
Ihr 13%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
13% Rabatt sichern mit Gutscheincode: GIBMIR13
 
In the spirit of A Year in Provence comes the romantic tale of a woman, a baker, and their loaf "[T]he printed page alone will evoke the crackling noises and the toasty aroma of cooling loaves in Jean-Claude Choquet"s boulangerie."--William Castle, T … weiterlesen
Taschenbuch

21,49*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Bread of Three Rivers als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Bread of Three Rivers
Autor/en: Sara Mansfield Taber

ISBN: 0807072397
EAN: 9780807072394
The Story of a French Loaf.
141:B&W 5. 5 x 8. 25 in or 210 x 140 mm Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
Beacon Press

21. Oktober 2002 - kartoniert - 258 Seiten

Beschreibung

In the spirit of A Year in Provence comes the romantic tale of a woman, a baker, and their loaf "[T]he printed page alone will evoke the crackling noises and the toasty aroma of cooling loaves in Jean-Claude Choquet"s boulangerie."--William Castle, The Boston Globe Overcome by a passion for French bread, Sara Mansfield Taber travels to Brittany in search of a loaf that, like the lifestyle which must surely accompany it, is perfect in its simplicity. After many months of seeking, she tears off a hunk of pain trois rivieres made by Gold Medal Baker Monsieur Jean-Claude Choquet of Blain, Loire-Atlantique. It "smelled like heaven andtasted a mile deep." It tasted honest. Here was her loaf. A deliciously satisfying mixture of history, science, travel narrative, and romance (could anything be more powerful than bread love?), Bread of Three Rivers reminds us that nothing, no matter how basic, is as simple as it wouldseem. "Bread of Three Rivers . . . is a work dripping with charm and more importantly is a homage to artisan French baking and the culture thatsustains it." --Sophie Herron, Slow Food Sara Mansfield Taber has taught at the University of Minnesota and the graduate writing program at Johns Hopkins University. In 1996 she earned a William B. Sloane Fellowship in Nonfiction to the Bread Loaf Writer"sConference. She lives in France and Washington, D.C.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.