Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei
Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: SONNE12
 
This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides … weiterlesen
Taschenbuch

11,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed
Autor/en: Sharon L. Fullen

ISBN: 091062724X
EAN: 9780910627245
Sprache: Englisch.
ATLANTIC PUB CO (FL)

Januar 2003 - kartoniert - 143 Seiten

Beschreibung

This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is ""boiled down"" to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information.The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you won

Inhaltsverzeichnis

Introduction; Research and Planning; Construction and Renovation; Environmental and Safety Issues; Building Systems; Front of House; Back of the house; Equipment.

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Increasing Restaurant Sales: Boost Your Sales & Profits by Selling More Appetizers, Desserts, & Side Items
Taschenbuch
von B. J. Granberg
Food Service Menus: Pricing and Managing the Food Service Menu for Maximum Profit
Taschenbuch
von Lora Arduser
Bar & Beverage Operation: Ensuring Success & Maximum Profit
Taschenbuch
von Chris Parry
Controlling Restaurant & Food Service Labor Costs
Taschenbuch
von Sharon Fullen
Controlling Restaurant & Food Service Food Costs: 365 Secrets Revealed
Taschenbuch
von Douglas R. Brown
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.