Meat Biotechnology als Taschenbuch
PORTO-
FREI

Meat Biotechnology

Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2008. 40 Tabellen. Paperback. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Meat and meat products are crucial foods in western countries. However, meat biotechnology is not as comprehensively covered as other areas of food biotechnology. The goal of this book is to provide the reader with recent developments in meat biotech … weiterlesen
Taschenbuch

159,99 *

inkl. MwSt.
Portofrei
Versand in 1-2 Wochen
Zustellung: Sa, 05.02. - Mi, 09.02.
  • Bewerten
  • Empfehlen
Meat Biotechnology als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Meat Biotechnology

ISBN: 1441927212
EAN: 9781441927217
Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2008.
40 Tabellen.
Paperback.
Sprache: Englisch.
Herausgegeben von Fidel Toldrá
Springer New York

29. Oktober 2010 - kartoniert - 516 Seiten

Beschreibung

Meat and meat products constitute one of the most important foods in western societies. However, the area of meat biotechnology is not as comprehensively covered as other areas of food biotechnology. Missing from this area are the recent developments for better sensory and nutritional quality as well as improved safety.

The main goal of this book is to provide the reader with the recent developments in biotechnology and their applications in the meat processing chain. To achieve this goal, the book is divided into four parts. The first part deals with the use of modern biotechnology applied to farm animals. The second part focuses on the recent biotechnological developments in starter cultures for better meat fermentation. The third part discusses current approaches to improve the quality and nutritional properties of meats. The final part presents the latest advances in protection against foodborne pathogens, and other recent trends in the field. Written by distinguished international contributors, this book brings together the advances in such varied and different biotechnological topics.

Inhaltsverzeichnis

Animal Biotechnology for the Enhancement of Meat Quality.- Transgenic Farm Animals.- Genetic Control of Meat Quality Traits.- DNA-Based Traceability of Meat.- Biotechnology of Starter Cultures for Meat Fermentation.- Molecular Methods for Identification of Microorganisms in Traditional Meat Products.- Characteristics and Applications of Microbial Starters in Meat Fermentations.- Genetics of Lactic Acid Bacteria.- Genetics of Yeasts.- Characteristics and Applications of Molds.- Biotechnology for Better Quality and Nutritional Properties of Meat Products.- Biotechnology of Flavor Generation in Fermented Meats.- Latest Developments in Probiotics.- Bioactive Compounds in Meat.- Biotechnology for Safer Meat and Meat Products.- Biocontrol of Pathogens in the Meat Chain.- At-Line Methods for Controlling Microbial Growth and Spoilage in Meat Processing Abattoirs.- The Detection of Genetically Modified Organisms: An Overview.- Biosensors for Detecting Pathogenic Bacteria in the Meat Industry.- Immunology-Based Techniques for the Detection of Veterinary Drug Residues in Foods.- Antimicrobial Activity of Bacteriocins and Their Applications.- Bioprotective Cultures.- Smart Packaging Technologies and Their Application in Conventional Meat Packaging Systems.- Meat Safety and Regulatory Aspects in the European Union.

Portrait

Dr. Fidel Toldá is a Professor in the Department of Food Science at the Instituto de Agroquímica y Technología de Alimentos in Valencia, Spain.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Sicher & bequem bezahlen:
Bleiben Sie in Kontakt:
Hugendubel App
Zustellung durch:
1 Mängelexemplare sind Bücher mit leichten Beschädigungen, die das Lesen aber nicht einschränken. Mängelexemplare sind durch einen Stempel als solche gekennzeichnet. Die frühere Buchpreisbindung ist aufgehoben. Angaben zu Preissenkungen beziehen sich auf den gebundenen Preis eines mangelfreien Exemplars.

2 Diese Artikel unterliegen nicht der Preisbindung, die Preisbindung dieser Artikel wurde aufgehoben oder der Preis wurde vom Verlag gesenkt. Die jeweils zutreffende Alternative wird Ihnen auf der Artikelseite dargestellt. Angaben zu Preissenkungen beziehen sich auf den vorherigen Preis.

3 Durch Öffnen der Leseprobe willigen Sie ein, dass Daten an den Anbieter der Leseprobe übermittelt werden.

4 Der gebundene Preis dieses Artikels wird nach Ablauf des auf der Artikelseite dargestellten Datums vom Verlag angehoben.

5 Der Preisvergleich bezieht sich auf die unverbindliche Preisempfehlung (UVP) des Herstellers.

6 Der gebundene Preis dieses Artikels wurde vom Verlag gesenkt. Angaben zu Preissenkungen beziehen sich auf den vorherigen Preis.

7 Die Preisbindung dieses Artikels wurde aufgehoben. Angaben zu Preissenkungen beziehen sich auf den vorherigen Preis.

11 Ihr Gutschein KALENDER2022 gilt bis einschließlich 31.01.2022. Sie können den Gutschein ausschließlich online einlösen unter www.hugendubel.de. Keine Bestellung zur Abholung mit Zahlung in der Filiale möglich. Der Gutschein ist nur gültig für Kalender, die nicht der gesetzlichen Preisbindung unterliegen. Der Gutschein ist nicht mit anderen Gutscheinen und Geschenkkarten kombinierbar. Eine Barauszahlung ist nicht möglich. Ein Weiterverkauf und der Handel des Gutscheincodes sind nicht gestattet.

12 Bestellungen ins Ausland und der DHL-Paketversand sind von der portofreien Lieferung ausgeschlossen. Gültig bis 31.01.2022.

* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.

*** Gilt für Versandbestellungen nach Hause.