Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Controlling Restaurant & Food Service Labor Costs

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 20% Rabatt
 
20% Rabatt sichern mit Gutscheincode: BLACKWEEK20
 
This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides … weiterlesen
Taschenbuch

15,99 *

inkl. MwSt.
Portofrei
vorbestellbar
Controlling Restaurant & Food Service Labor Costs als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Controlling Restaurant & Food Service Labor Costs
Autor/en: Sharon Fullen

ISBN: 0910627177
EAN: 9780910627177
Sprache: Englisch.
ATLANTIC PUB CO (FL)

Januar 2003 - kartoniert - 144 Seiten

Beschreibung

This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is ""boiled down"" to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information.The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you won

Mehr aus dieser Reihe

zurück
Increasing Restaurant Sales: Boost Your Sales & Profits by Selling More Appetizers, Desserts, & Side Items
Taschenbuch
von B. J. Granberg
Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment: 365 Secrets Revealed
Taschenbuch
von Sharon L. Fullen
Food Service Menus: Pricing and Managing the Food Service Menu for Maximum Profit
Taschenbuch
von Lora Arduser
Bar & Beverage Operation: Ensuring Success & Maximum Profit
Taschenbuch
von Chris Parry
Building Restaurant Profits: How to Ensure Maximum Results
Taschenbuch
von Jennifer Hudson …
vor
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.