Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
Unser Geschenk zum Sommeranfang: 15% Rabatt11 auf Spielwaren mit dem Code SONNE15
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Protein Science: Structure and Mechanism

(0 Bewertungen)15
1675 Lesepunkte
Buch (gebunden)
Buch (gebunden)
167,49 €inkl. Mwst.
Zustellung: Mo, 07.07. - Fr, 11.07.
Versand in 2 Wochen
Versandkostenfrei
Bestellen & in Filiale abholen:
Empfehlen
Macromolecules which are composed of long chains of amino acid residues are called proteins. Each protein consists of at least one long polypeptide. The sequence of gene that is encoded in the genetic code is responsible for defining the sequence of amino acids in a protein. The lifespan of protein is measured in half-life, and can range from minutes to years. Protein science is a branch of biology which attempts to develop an understanding about the role of proteins in genetics, evolution, and molecular and cell biology. It also focuses on the structure and functions of different types of proteins. This discipline employs various techniques such as protein purification, structure determination, cellular localization and chemical analysis. This book explores all the important aspects of protein science in the present day scenario. It aims to shed light on some of the unexplored aspects of protein science and the recent researches in this field. Scientists and students actively engaged in this field will find this book full of crucial and unexplored concepts.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
08. März 2022
Sprache
englisch
Seitenanzahl
249
Herausgegeben von
Anton Torres
Verlag/Hersteller
Produktart
gebunden
Gewicht
871 g
Größe (L/B/H)
279/216/16 mm
ISBN
9781639894499

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Protein Science: Structure and Mechanism" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.

Protein Science: Structure and Mechanism bei hugendubel.de. Online bestellen oder in der Filiale abholen.