Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
15% Rabatt11 auf ausgewählte eReader & tolino Zubehör mit dem Code TOLINO15
Jetzt entdecken
mehr erfahren
Produktbild: Wild Fermentation | Sandor Ellix Katz
Produktbild: Wild Fermentation | Sandor Ellix Katz
-8%

Wild Fermentation

A Do-It-Yourself Guide to Cultural Manipulation

(0 Bewertungen)15
55 Lesepunkte
eBook epub
eBook epub
Statt5,99 €
Jetzt nur
5,49 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
A classic beginner's guide to basic home fermentation of just about anything, Wild Fermentation is a great resource by one of the world's foremost experts on the topic. Includes easy to read and inspiring instructions to get you started making anything fermentable, from bread to cheese to yogurt to kimchi to miso to injera to beer to even chocolate-in the comfort of your own home. Who knew making tasty, healthy, interesting food could be so easy?

Mehr aus dieser Reihe

Produktdetails

Erscheinungsdatum
29. November 2014
Sprache
englisch
Untertitel
A Do-It-Yourself Guide to Cultural Manipulation. Sprache: Englisch.
Seitenanzahl
64
Dateigröße
1,44 MB
Reihe
DIY
Autor/Autorin
Sandor Ellix Katz
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
mit Adobe-DRM-Kopierschutz
Family Sharing
Ja
Produktart
EBOOK
Dateiformat
EPUB
ISBN
9781621061175

Portrait

Sandor Ellix Katz

Sandor Ellix Katz is a self-taught fermentation experimentalist. He wrote Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods (Chelsea Green, 2003) - which Newsweek called "the fermenting bible" - in order to share the fermentation wisdom he had learned, and demystify home fermentation. Since the book's publication, Katz has taught hundreds of fermentation workshops across North America and beyond, taking on a role he describes as a "fermentation revivalist." Most recently, with a decade more experience behind him, producing The Art of Fermentation gave him the opportunity to share a more in-depth exploration of the topic. Katz is also the author of The Revolution Will Not Be Microwaved: Inside America's Underground Food Movements (Chelsea Green, 2006).

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Wild Fermentation" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.

Sandor Ellix Katz: Wild Fermentation bei hugendubel.de