Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
product
cover

Tasting the Past: Recipes from the Second World War to the 1980s

175 Lesepunkte
Taschenbuch
17,49 €inkl. Mwst.
Zustellung: Sa, 12.10. - Fr, 18.10.
Versand in 3-4 Wochen
Versandkostenfrei
Empfehlen
This is a beautiful study of the rich history of our food, its fads and its fashions, combined with a practical cookbook of over xxx recipes from the Second World War onwards

Produktdetails

Erscheinungsdatum
02. November 2020
Sprache
englisch
Seitenanzahl
256
Reihe
Tasting the Past
Autor/Autorin
Jacqui Wood
Verlag/Hersteller
Produktart
kartoniert
Gewicht
288 g
Größe (L/B/H)
130/198/22 mm
ISBN
9780750993876

Portrait

Jacqui Wood

Jacqui Wood is best known as Time Team's resident food historian. She works as the Director of Saveock Water Archaeology (www.archaeologyonline.org), an archaeological research centre and field school, and also works for English Heritage demonstrating Bronze Age technology. She lives in Truro.

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Tasting the Past: Recipes from the Second World War to the 1980s" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.