Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Acquired Tastes

Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 12%-Rabatt auf alle Spielwaren, Hörbücher, Filme, Musik u.v.m
 
12% Rabatt sichern mit Gutscheincode: WIESN12
 
In Acquired Tastes, Peter Mayle, the erudite sojourner and New York Times bestselling author of A Year in Provence, sets off once more, traveling the world in search of the very best life has to offer. Whether telling us where to buy the world's best … weiterlesen
Dieses Taschenbuch ist auch verfügbar als:
Taschenbuch

15,99*

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei Wochen
Acquired Tastes als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Acquired Tastes
Autor/en: Peter Mayle

ISBN: 0553371835
EAN: 9780553371833
Sprache: Englisch.
BANTAM DELL

April 1993 - kartoniert - 256 Seiten

Beschreibung

In Acquired Tastes, Peter Mayle, the erudite sojourner and New York Times bestselling author of A Year in Provence, sets off once more, traveling the world in search of the very best life has to offer. Whether telling us where to buy the world's best caviar or how to order a pair of thirteen-hundred-dollar custom-made shoes, advising us on the high cost of keeping a mistress in style or the pros and cons of households servants, he covers everything the well-heeled-and those vicariously so inclined-need to know to enjoy the good life.

From gastronomy to matrimony, from the sartorial to the baronial, Acquired Tastes is Peter Mayle's most delicious book yet-an irreverently spiced smorgasbord of rich dishes you're sure to enjoy.

Praise for Acquired Tastes

"Mr. Mayle is a writer who never fails to entertain. If he were told to go forth and write about doorknobs, he would return with a witty, perceptive essay."-The New York Times Book Review

"One of the finest modern writers on matters that deal with taste."-Craig Claiborne

"Much, much fun-and best read with a magnum of Dom Pérignon and a four-pound tin of Beluga caviar."-Kirkus Reviews

"Witty and stylish . . . These hilarious essays are vintage Mayle."-James Villas, author of The French Country Kitchen

"This delightful celebration of the little (and not-so-little) extravagances that make life worth living scintillates with wit, brio and trenchant observations"-Publishers Weekly

"Intriguing."-Chicago Sun-Times

Portrait

Peter Mayle is the author of numerous works of fiction and nonfiction, including Acquired Tastes, A Year in Provence, and French Lessons: Adventures with Knife, Fork, and Corkscrew. A recipient of the Légion d'Honneur from the French government for his cultural contributions, he lives in Provence with his wife.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.