Warenkorb
€ 0,00 0 Buch dabei,
portofrei

Chinese Cooking For Dummies

von Yan
3:B&W 7. 5 x 9. 25 in or 235 x 191 mm Perfect Bound on White w/Gloss Lam. Sprache: Englisch.
Taschenbuch
Ihr 10% Rabatt bei Hugendubel.de
 
10% Rabatt sichern mit Gutscheincode: XMAS10
 
" Forget Chinese takeout! These recipes are simple and authentic." Mary Ann Esposito, host of PBS' s Ciao Italia! Discover the pleasures of Chinese cooking with Martin Yan! " Stay in" for Chinese food — cook it yourself the fun and easy way! Writing … weiterlesen
Taschenbuch

26,49 *

inkl. MwSt.
Portofrei
Lieferbar innerhalb von zwei bis drei Werktagen
Chinese Cooking For Dummies als Taschenbuch

Produktdetails

Titel: Chinese Cooking For Dummies
Autor/en: Yan

ISBN: 0764552473
EAN: 9780764552472
3:B&W 7. 5 x 9. 25 in or 235 x 191 mm Perfect Bound on White w/Gloss Lam.
Sprache: Englisch.
John Wiley & Sons

22. September 2000 - kartoniert - 364 Seiten

Beschreibung

" Forget Chinese takeout! These recipes are simple and authentic." Mary Ann Esposito, host of PBS' s Ciao Italia! Discover the pleasures of Chinese cooking with Martin Yan! " Stay in" for Chinese food — cook it yourself the fun and easy way! Writing with his signature enthusiasm and humor, acclaimed chef Martin Yan offers simple recipes, techniques, and tips that masterfully blend Chinese tradition with American innovation. More than 100 delicious recipes include classics like Fried Rice and Mu-Shu Pork and wonderful surprises like Eight-Treasure Noodle Soup and Drunken Chicken. Discover how to: Work with a work, steamer, and cleaver Make tasty dips and sauces you' ll use all the time Properly select and cook meat and fish Prepare a banquet — for two or 20 Explore Chinese ideas on healing foods Get smart! www.dummies.com

Inhaltsverzeichnis

Introduction. PART
I: What Is Chinese Cooking?
Chapter 1: How to Think Like a Chinese Chef.
Chapter 2: A Wok Through China's Amazing Culinary Regions. PART
II: Where to Begin?
Chapter 3: Tools of the Trade.
Chapter 4: The Chinese Pantry and Refrigerator.
Chapter 5: Common Chinese Cooking Techniques.
Chapter 6: Edible Artistry: Garnishes to Prettily Your Plate. PART
III: The Recipes.
Chapter 7: Saucy Sauces and Dips.
Chapter 8: Delectable Morsels: Appetizers, Snacks, and Salads.
Chapter 9: Broth, Bones, and a Barrel of Soup.
Chapter 10: Swimming with the Best of Them: Seafood.
Chapter 11: Crying Fowl: Poultry Recipes.
Chapter 12: Moo--ve In and Pig Out, My Little Lambs: Beef, Pork, and Lamb.
Chapter 13: Healthy Tofu and Eggscellent Ideas.
Chapter 14: The Green Revolution: Cooking Vegetables the Chinese Way.
Chapter 15: Rice Bowls and Oodles of Noodles.
Chapter 16: Sweet Sensations.
Chapter 17: Bringing It All Together: Full--Fledged Chinese Meals. PART
IV: The Part of Tens.
Chapter 18: Almost Ten Tips for Enjoying the Chinese Restaurant Experience.
Chapter 19: Ten Commandments: Secrets to Your Success.
Chapter 20: Ten Martin--Tested Resources for Chinese Cuisine and Culture.
Chapter 21: Drink Up: Ten Tips for Drinking Tea and Wine with Chinese Food. Index. Book Registration Information.

Portrait

Martin Yan hosts the award--winning TV show Yan Can Cook, broadcast on 240 U.S. stations and in 70 countries internationally. His bestselling cookbooks include Martin Yan's Feast and Martin Yan's Invitation to Chinese Cooking.
Servicehotline
089 - 70 80 99 47

Mo. - Fr. 8.00 - 20.00 Uhr
Sa. 10.00 - 20.00 Uhr
Filialhotline
089 - 30 75 75 75

Mo. - Sa. 9.00 - 20.00 Uhr
Bleiben Sie in Kontakt:
Sicher & bequem bezahlen:
akzeptierte Zahlungsarten: Überweisung, offene Rechnung,
Visa, Master Card, American Express, Paypal
Zustellung durch:
* Alle Preise verstehen sich inkl. der gesetzlichen MwSt. Informationen über den Versand und anfallende Versandkosten finden Sie hier.
Artikel mit dem Hinweis "Pünktlich zum Fest" werden an Lieferadressen innerhalb Deutschlands rechtzeitig zum 24.12.2018 geliefert.
** Deutschsprachige eBooks und Bücher dürfen aufgrund der in Deutschland geltenden Buchpreisbindung und/oder Vorgaben von Verlagen nicht rabattiert werden. Soweit von uns deutschsprachige eBooks und Bücher günstiger angezeigt werden, wurde bei diesen kürzlich von den Verlagen der Preis gesenkt oder die Buchpreisbindung wurde für diese Titel inzwischen aufgehoben. Angaben zu Preisnachlässen beziehen sich auf den dargestellten Vergleichspreis.