Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
15% Rabatt11 auf ausgewählte eReader & tolino Zubehör mit dem Code TOLINO15
Jetzt entdecken
mehr erfahren
Produktbild: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Weitere Ansicht: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu
Produktbild: Japan: The Cookbook | Nancy Singleton Hachisu

Japan: The Cookbook

(0 Bewertungen)15
500 Lesepunkte
Buch (gebunden)
Buch (gebunden)
49,99 €inkl. Mwst.
Zustellung: Do, 28.08. - Sa, 30.08.
Sofort lieferbar
Versandkostenfrei
Empfehlen

The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures

Japan: The Cookbook has more than 400 sumptuous recipes by acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. The iconic and regional traditions of Japan are organized by course and contain insightful notes alongside the recipes. The dishes - soups, noodles, rices, pickles, one-pots, sweets, and vegetables - are simple and elegant.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
15. April 2020
Sprache
englisch
Untertitel
145 farbige Fotos. Sprache: Englisch.
Seitenanzahl
464
Reihe
Phaidon Press
Autor/Autorin
Nancy Singleton Hachisu
Illustrationen
145 farbige Fotos
Verlag/Hersteller
Produktart
gebunden
Abbildungen
145 farbige Fotos
Gewicht
1675 g
Größe (L/B/H)
277/187/43 mm
ISBN
9780714874746

Portrait

Nancy Singleton Hachisu

Nancy Singleton Hachisu lives on a farm in Japan with her family, and is a James Beard Award-nominated author of two cookbooks: Japanese Farm Food and Preserving the Japanese Way. Her work has appeared in Food & Wine, Saveur, The Art of Eating, and Lucky Peach. A native Californian, she has resided in Japan for thirty years, and is widely respected as an authority on Japanese cooking, both in Japan and the United States.


Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Japan: The Cookbook" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.