Bei Benutzung wird die Seite neugeladen
Barrierefreie Anpassungen
Wählen Sie Ihre Einstellungen
Seheinschränkungen Unterstützung für Menschen, die schlecht sehen
Texte vorlesen Hilfestellung für Nutzer, die Probleme beim Lesen von Onlinetexten haben
Kognitive Einschränkungen Hilfestellung beim Lesen und beim Erkennen wichtiger Elemente
Neigung zu Krampfanfällen Animationen werden deaktiviert und gefährliche Farbkombinationen reduziert
Konzentrationsschwäche Ablenkungen werden reduziert und ein klarer Fokus gesetzt
Screenreader Die Website wird so verändert, das sie mit Screenreadern kompatibel ist
Tastatursteuerung Die Webseite kann mit der Tastatur genutzt werden
Alle Einstellungen zurücksetzen Ihre Einstellungen zur Barrierefreiheit werden auf den Standard zurückgesetzt
Individuelle Anpassungen
Schriftgröße
Zeilenabstand
Inhaltsgröße
Wortabstand
Zeichenabstand
Hintergrundfarbe
Textfarbe
Linkfarbe
Titelfarbe
Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
product
cover

Whole Grains

Processing, Product Development, and Nutritional Aspects

(0 Bewertungen)15
2585 Lesepunkte
Buch (gebunden)
Buch (gebunden)
258,49 €inkl. Mwst.
Zustellung: Sa, 02.08. - Mi, 06.08.
Versand in 7 Tagen
Versandkostenfrei
Bestellen & in Filiale abholen:
Empfehlen
Whole grains play an important role in healthy diets, due to their potential role in minimizing the risk factors for several diseases. Thus the need for a comprehensive work that addresses all aspects of whole grain technology including processing, product development and nutrition values. This book covers the technological, nutritional and product development aspects of all whole grains including wheat, rice, barley, rye, sorghum, millet, maize, and oats among others. The book will review and summarize current knowledge in whole grains with the intent of being helpful to the food industry in the development of high-quality whole grain products.

Key Features:

Covers the technology for whole grain processing

Promotes the utilization of whole grain products

Provides the information about the nutritional components of whole grains

Explores the health benefits of whole grains

Presents the latest trends and safety concerns of whole grains


The chapters include amaranth, barley, brown rice, buckwheat, maize, millets, oats, quinoa, rye, sorghum, and wheat. In addition, current trends in processing technology and product development for whole grains are explained in detail in a separate chapter. The last chapter deals with the food safety management of whole grains. Contributions from global experts in this field make this book a key reference material for all aspects of whole grains.


This book is suitable for students, scientists, and professionals in food science, food engineering, food technology, food processing, product development, food marketing, nutrition and other health sciences.

Inhaltsverzeichnis

Wheat. Rice. Barley. Oats. Rye. Maize. Sorghum. Millet. Buckwheat. Quinoa. Amaranth. Trends in whole grain processing technology and product development. Food safety management of whole grains.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
13. März 2019
Sprache
englisch
Untertitel
Processing, Product Development, and Nutritional Aspects. Sprache: Englisch.
Seitenanzahl
318
Herausgegeben von
Shabir Ahmad Mir, Annamalai Manickavasagan, Manzoor Ahmad Shah
Verlag/Hersteller
Produktart
gebunden
Gewicht
643 g
Größe (L/B/H)
240/161/22 mm
ISBN
9780815382423

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Whole Grains" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.

Whole Grains bei hugendubel.de. Online bestellen oder in der Filiale abholen.